Hívjon minket!
Foglaljon most
Gyorsan és biztonságosan!

Rólunk

 

Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a balatoni vitorlázás nemcsak egy sport, hanem egy életérzés. Büszkék vagyunk arra, hogy a Balaton szívében található Alsóörsön, az exkluzív és hullámvédett Marina kikötőből kínálunk kiváló színvonalú vitorlás élményeket. 

Legyen szó egy nyugodt séta-, túra-, illetve csapatépítő programról vagy profi vitorlás eseményről, nálunk minden igényt kielégítő széles hajóflotta és határtalan élmények várják. 

Azért, hogy a balatoni vitorlázás újra és újra feledhetetlen élmény legyen, folyamatosan emeljük a szolgáltatásaink minőségét. 2008-as megalakulásunk óta minden egyes hajónkat, legyen az kicsi, közepes vagy nagy méretű, rendszeresen karbantartjuk, modernizáljuk.

A kezdetektől különös gondot fordítunk a tisztaság és a higiénia fenntartására.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindennap 100%-os szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleink számára, és megismertessük őket a vitorlázás egyedülálló világával. Kiemelt célunk, hogy a vendégeink ne csak a vitorlázás technikáját sajátítsák el, hanem átélhessék a balatoni hajózás által nyújtott különleges nyugalmat és szabadságot is.

Bérlőinknek technikai problémák esetén is tudunk szakszerű segítséget nyújtani. A mentéseket illetően a BalatonHelp szolgáltatásait ajánljuk.

Generációkon átívelő szenvedély

A Sport Yacht Kft. története a Balaton iránti szerelemmel és a vízi sportok iránti szenvedéllyel kezdődött, amely generációkon átívelő hagyományokon alapszik.  Vállalkozásunk alapjait 2007-ben tettük le, amikor az elsők között indítottuk el a hajóbérbeadást a balatonfüredi, 2017-től pedig az Alsóörs Marina kikötőben.

A családi kötődés a vitorlázáshoz évtizedekre nyúlik vissza. Ügyvezetőnk, Hegyi Márton édesapja Hegyi Dénes 1992–2005 között a Túravitorlás Sport Klub elnöke volt. A klub életében ma is aktívan részt veszünk, tulajdonosunk a verseny szakági felelősi posztját tölti be, olyan jelentős vitorlásversenyeket szervez, mint a Pünkösdi és a Szüreti Regatta. Ez a társadalmi szerepvállalás lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlenül támogassuk a vitorlázó közösséget, és elősegítsük a sportág fejlődését a régióban. 

A Balaton partján minden adott volt a vitorlázáshoz. Hegyi Márton már gyermekkora óta olyan nívós versenyeken szerzett vitorlázó rutint, mint a Kékszalag és a Fehér Szalag vitorlásverseny, többszörös Magyar Bajnokként a vízijártassági, versenyzői és versenyszervezői tapasztalatait és tudását a cégünk mindennapjaiba is beépíti. Nem csupán a Sport Yacht Kft. vezetője, hanem a vitorlás tréningek és versenyekre való felkészítés aktív résztvevője is, ezzel biztosítva, hogy a bérlők a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják, és biztonságban érezhessék magukat. 

Cégünk büszke arra, hogy visszatérő ügyfelei között olyan neves vállalatok is megtalálhatóak, mint a Deloitte, a Vodafone és a PwC, akik rendszeresen nálunk szervezik a vitorlás csapatépítő eseményeiket.

Munkatársaink

Márton

Kapitány

Benedek

Skipper

Szilvia

Back Office

manor-fotor-2024052310723